Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Wales

Onroerend goed te koop in Wales

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Wales, moet u weten dat de prijzen in Wales de afgelopen jaren gestaag zijn gestegen, zelfs in langzamer tempo dan de prijzen in Engeland, met Zuid-Wales, waar Cardiff de beste is in Noord-Wales.

Over het algemeen zijn de prijzen in Wales relatief stabiel dankzij een waargenomen goede waarde in vergelijking met het zuidoosten van Engeland en de gebieden rond Londen.

Onroerend goed te koop in Wales en vooral de huizenmarkt in Noord-Wales wordt van oudsher gedreven door kopers uit de West Midlands in Engeland, maar de afgelopen tijd zijn agenten opgevallen door een instroom van Engelse kopers uit het zuiden, evenals mensen die klaar om te werken en besluiten hun leven te veranderen.

Wales trekt doorgaans niet de rijke buitenlandse kopers aan die in andere delen van Groot-Brittannië worden gezien, hoewel er enkele in Cardiff en de kustgebieden zijn, buitenlandse kopers meestal Europees zijn, voornamelijk Nederlands en Duits.

In de afgelopen 18 maanden is er een groeiend aantal Amerikaanse kopers in Noord-Wales geïnteresseerd in woningen te koop in Wales, met name op zoek naar woningen aan de kust, rond Abersoch, Anglesey en Beaumaris, evenals woningen met uitzicht op de bergen en de oceaan.

Wales blijft ook populair bij Britse kopers die vakantie willen hebben of een woning willen kopen in Wales nadat ze hun beroepsleven hebben beëindigd.

  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB